Dit forum is alleen lezen, en als naslag bedoeld voor oude berichten. Je kunt dus geen nieuwe berichten plaatsen. Ga voor nieuwe zaken naar www.audi-a2.nl

Beste Recente Bijdrages

 • Accu vervangen - na 13 jaar

  Ik zou bijna vergeten te melden dat de accu inmiddels is geleverd en perfect past!

  Ik heb de afdekkapjes van de oude accu gebruikt omdat deze reeds de goede uitsparingen hebben voor de kabelboom. Had geen zin om de nieuwe aan te passen ;)
  Jur
 • Gasdempers achterklep

  Ze zitten gewoon goed gemonteerd, ze hebben alleen te veel kracht, waardoor hij het laatste stuk bovenaan niet meer afremt.
  Ronald
 • Nieuw geluid, oorzaak (nog) onbekent

  Direct na het vervangen van de spanrol was het geluid er weer. Het was iets anders wat al ruim beschreven stond hier het forum, de vrijlooppoulie. Ik had er nog niet eerder van gehoord, maar nu weet ik precies wat dat ding doet. Naast het super irritante geluid, kon ik de laatste tijd ook niet meer 50 in de vier rijden. Nadat vandaag de poulie heb vervangen kan dat ook weer <3 .

  Een nog ff 1:26.8...... Wat een topauto
  Audi_gekkieAudiFanSedert1971
 • A2 met subwoofer upgraden

  foppe" schreef:
  [quote="pocoloco"][quote="foppe"]Vraagje, mag ik voortaan met jou carpoolen?
  neem ik de cd's wel mee :mrgreen:
  Haha .heb jij nog cd,s Foppe ?? :lol:[/quote]Jazeker, Elpees passen niet in de auto... :roll:[/quote]

  :lol: :lol: beetje groot die elpees maar cd,s rammelen in je deur of dashbord kastje ,neem wel mijn eigen muziek mee goed :mrgreen:

  https://www.youtube.com/watch?v=1Ljrzz6 ... e=youtu.be
  jack.tietz
 • VagCom/ VCDS Wie heeft het en Waar?

 • 1.4Tdi motor temperatuur

  @Jur Lees je even mee? ;)

  Het is waarschijnlijk je temperatuursensor, Peter heeft al eerder een handleiding geschreven om hem zelf te kunnen vervanging. Het is wat gerommel, maar het is goed zelf te doen. Temperatuursensor zelf kost ongeveer 10-15 euro, garage zou het in een kwartiertje moeten kunnen.

  Zie ook https://audi-a2.nl/index.php?p=/discussion/7287/temperatuur-sensor-g62-en-g2-vervangen-bij-atl-motor
  DED@2
 • Slecht warm worden motor.

  Motor afdekken moet in een Nederlandse winter (met temperaturen van wel helemaal -5) niet nodig zijn.

  Mijn idee: jouw koelvloeistof wordt meer gekoeld dan wenselijk => thermostaat sluit niet goed. In de zomer merk je daar niets van, in de winter blijft je koelvloeistof te koud.

  Ik bekijk de motortemperatuur af en toe even op de smartphone met Torque. Zo ontdekte ik, dat mijn motor niet warmer werd dan ca 80 graden. Nieuwe thermostaat er in en nu wordt ie 90..95 graden.
  Amber35
 • Populair autootje die A2


  En dan kijk je je raam uit en dan zie je dit   =)
  Daar word je toch blij van! 

  Jur
 • Populair autootje die A2

  Zelfs in Frankrijk kom je ze tegen! Deze franse TDI CS stond in de Alpen bij Guillestre.


  MartijnA2
 • Update A2CN in 2018 !!

  Beste forumlezers en mede-A2-liefhebbers,

  Zo aan het eind van het jaar een kort bericht van het bestuur van de Audi A2 Club Nederland.
  We hebben de koppen weer bij elkaar gestoken en zijn tot de volgende conclusies en besluiten gekomen.

  In samenwerking met oprichter Peter is het gelukt om de site met de enorme schat aan info over onze A2 te behouden. Hiervoor is de Audi A2 Club NL opgericht en dankzij de donaties  zal ook in 2018 het forum kunnen blijven bestaan. 

  Je kunt nu ook lid worden van de Audi A2 Club NL. De contributie voor een kalenderjaar bedraagt € 10,-. Door betaling van dit bedrag op de rekening van de vereniging,  NL74 INGB 00078 41235 (BIC: INGBNL2A) of Paypal (info@audi-a2.nl), onder vermelding van je forumnaam, ben je voor 2018 lid van de vereniging.  Je helpt dan mee om onze site zo toegankelijk mogelijk in de lucht te houden en wordt uitgenodigd bij activiteiten van de club.
  Daarnaast ontvang je als lid de speciaal voor de vereniging ontworpen sticker voor op je achter- of zijruit. Stuur, als je deze exclusieve sticker wilt ontvangen, na het overmaken van de contributie een mailtje met je naam, adresgegevens en je forumnaam naar
     info@audi-a2.nl Je gegevens worden uitsluitend binnen de vereniging gebruikt en dus niet verstrekt aan derden.
  Het lidmaatschap eindigt automatisch per 31 december, tenzij je opnieuw contributie voor het volgende jaar betaald.

  Voor 2018 is het streven om op korte termijn weer een of meerdere meetings te organiseren en er wordt op de achtergrond gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen van het forum. Hierover zullen jullie in 2018 nader geïnformeerd worden.

  Voor nu hopen we van harte op jullie aanmelding en bijdrage als lid van de Audi A2 Club NL, en wensen jullie fijne feestdagen, een mooi 2018 met heel veel fijne en veilige kilometers in je A2.

  Namens het bestuur van de Audi A2 Club NL,
  Rene den Bakker .


  Pyro_loePeter_MaathuisAudiFanSedert1971chipsoerHansJanwilJurAmber35Walter